De top drie werkschoenen voor in de bouw  

 

Er zijn zoveel werkschoenen geschikt voor de bouw, maar hoe kun je nu de beste keuze maken? Een goede veiligheidsschoen voor in de bouw moet sowieso voldoen aan de S3 norm, wat inhoudt dat ze waterbestendig, antistatisch en anti-slip zijn en een veiligheidsneus en –zool hebben. Ook is het van belang dat de schoenen voorzien zijn van een overneus, waarmee je de werkschoenen beschermt bij geknield werk. WerkschoenenWinkel.NL heeft een top 3 samengesteld voor veiligheidsschoenen in de bouw.

  1. De Emma Lukas XD

Deze werkschoen staat niet voor niets op nummer 1. Wat deze veiligheidsschoen bijzonder maakt is de breedtemaat, de breedtemaat is hierbij altijd 1 maat breder dan de lengtemaat. Als je de werkschoen bestelt in lengtemaat 42 dan heeft de schoen de breedtemaat van maat 43. De Emma Lukas XD is een ademend, lederen werkschoen en heeft ook een lederen binnenzool, de inlegzool is antibacterieel, vocht absorberend, ademend en uitwasbaar.

  1. De Grisport 803

De Grisport 803 is een werkschoen die vaak verkocht wordt en dat is niet zo gek. De veiligheidsschoen is echt een kwaliteitsschoen die ook nog eens lekker zit door onder andere de hielversteviging. Door de cambrelle voering heeft deze werkschoen een hoge vochtabsorptie en –doorvoer, hiermee houdt je je voeten koel in de zomer en warm in de winter en worden  schimmelvorming en luchtjes tegen gegaan.

  1. Veiligheidsschoen/ werkschoen Goedkoop Hoog

Deze basiswerkschoen staat op nummer drie vanwege de prijs. Zoek je een goedkope veiligheidsschoen? Zoek dan niet langer en kies voor de werkschoen Goedkoop Hoog. Deze werkschoen doet niet onder voor de andere S3 werkschoenen, maar is wel echt een prijs-kwaliteit werkschoen. Ook deze werkschoen heeft een cambrelle voering, een PU overneus en de bovenzijde is gemaakt van ademend nerfleder. Gebruik je deze veiligheidsschoen intensief dan gaat deze werkschoen niet jaren mee.