Genieten van vloeren

Met een gietvloer in uw woning kunt u op de lange termijn geniet van stijl en gemak navigate to this site. Allereerst is het een stijlvolle keus omdat u een geheel eigen ontwerp kunt doorvoeren. Op de lange termijn kunt u genieten van deze stijlvolle ondergrond omdat u niet veel tijd kwijt bent aan het schoonmaken van de vloer. Door de stevige epoxyhars hoeft zich ook niet druk te maken over eventuele beschadigingen aan u vloer. Die zijn eenvoudig te voorkomen door het aanbrengen van een extra vloercoating laag. We vertellen u graag wat meer over de voordelen van een gegoten vloer.

Bepaal je eigen vloer

Als je de keuze voor een gegoten vloer hebt gemaakt dan ben je er zeker van dat je ook na een heel lange tijd nog tevreden bent over het ontwerp. Je kunt namelijk zelf kiezen welke kleur de nieuwe vloer heeft, je kunt ook meerdere kleuren of zelf een afbeelding of patroon in de vloer toepassen. Ben je na een tijdje niet meer tevreden over de stijl of het ontwerp van je vloer? Dan is het mogelijk om een nieuwe coatinglaag met een nieuwe kleur aan te brengen. Het is allemaal mogelijk met een gietvloer.

Volop voordeel op de lange termijn

Een gietvloer wordt meer dan eens geroemd vanwege de lange levensduur. Dit is tevens de reden dat de betonvloeren vaak in een industriƫle omgeving toegepast worden. De laatste jaren is het echter steeds beter mogelijk om ook een stijlvolle en bovenal duurzame gietvloer voor particulieren te creƫren.

Ideaal voor vloerverwarming

Een ander groot voordeel is de mogelijkheid om de vloer over uw bestaande vloerverwarming te gieten. De vloercoating hecht gewoon aan de ondervloer, wat er ook onder ligt. Met een stijlvolle verwarmde vloer kan je de komende jaren volop genieten.