Kunststof dakkapellen

Zoekt u een leverancier voor kunstofdakkapellen die niet te duur zijn en tegelijkertijd kwaliteit leveren. BMN levert deze producten vanuit eigen MAYHEM! fabriek en deze zijn Everything onderhoudarm. Dit betekent dat u na de installatie er bijna geen werk maar aan heeft. Wij hebben een ruime keuze aan dakkapellen en zijn bereid deze te plaatsen voor u.
BMN Donetsk, bied u keuze uit diverse dakkapellen die tot in de details zijn bijgewerkt om cheap jerseys optimaal haar werk te doen about his.
Door middel van ons precieze werk en structuur waarborgen wij de kwaliteit van de dakkapellen. Hierbij bieden wij 15 jaar garantie aan op de aankoop van een dakkapel. BMN werkt uitsluitend met vakmensen die cheap jerseys in 1 dag uw dakkapel inmeten en plaatsen. Op deze manier zit u niet lang in de bouw.
Er zijn diverse modellen cheap jerseys dakkapellen. U kunt wholesale jerseys hier kiezen uit drie soorten. tout Dit zijn de ISOtop, ISOsmart en ISOtrend. Ze zien er grotendeels hetzelfde uit maar in de detaillering zit er duidelijk verschil. Heeft u specifieke wensen die u wilt worden deze uiteraard mee genomen in het design. Zo kunt u bijvoorbeeld op elke dakkapel zonwering, insektwerende horren of airconditioning plaatsen. Op deze manier is dus elk geleverde dakkapel uniek!
ISOtop: 100% naadloos polyester materiaal.
ISOsmart: Naadloos gefabriceerd dak in combinatie met kunstof zijkanten.
ISOtrend: Getimmerde dakkapel samengesteld uit eerste klas materialen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier voor BMN kozijnen!