Ramen en deuren inbouwen

Wanneer u begint met de nieuw-, aan- of verbouw van een woning zult u uiteindelijk in veel gevallen over meer ruimte beschikken, tenzij u vanzelfsprekend een grotere tuin wilt hebben en daarom een deel afbreekt. Deze grotere ruimte vergt meer lichtinval om een rustgevende en fijne sfeer in uw woning te behouden. Ook het plaatsen van een extra deur kan soms geen overbodige luxe zijn, zeker als u bijvoorbeeld een schuur aan huis wilt bouwen, een extra kamer wilt maken of een grotere gang wenst. In Borst Aannemer B.V. heeft u een geschikte partner gevonden voor het inbouwen van ramen en deuren in de ontstane ruimte in uw woning. Ook wanneer u niet bezig bent met aan- of nieuwbouw, kunnen wij u bij deze werkzaamheden helpen. Handig als u momenteel niet tevreden bent over de lichtinval in uw kamer en hier met extra ramen verandering in wilt brengen! Een persoonlijk, flexibel en transparant contact staan hierbij voorop bij Borst Aannemer B.V.

Meer licht met grotere ramen

Zeker wanneer u een donker interieur kiest, is voldoende lichtinval van buitenaf noodzakelijk om een gezellige sfeer te creëren. U wilt immers ook niet altijd de verlichting in uw woning aan hebben staan! Als u bijvoorbeeld net verhuisd bent, kan het zijn dat de huidige ramen te klein zijn om te voldoen aan uw wensen op dit gebied. De vorige bewoner had bijvoorbeeld een licht interieur, terwijl u kiest voor een donkere variant.

Door grotere ramen te nemen verhelpt u het probleem eenvoudig en geniet u van meer licht en daarbij in sommige gevallen tevens van een mooier uitzicht. Borst Aannemer B.V. staat voor u klaar om deze klus voor u uit te voeren! Ook wanneer een dakkapel uw voorkeur krijgt, bijvoorbeeld in een nieuwe badkamer op de bovenverdieping, voorzien wij u graag van een passend advies op maat.

Extra kamers betekent extra deuren

Heeft u te maken gehad met een gezinsuitbreiding of wenst u een extra studeerkamer naast bijvoorbeeld een slaapkamer? Door een grote kamer te splitsen in twee kleinere kamers creëert u de extra kamer die u wenst! In dit geval is het inbouwen van een deur echter wel noodzakelijk. U wilt immers in alle rust kunnen studeren of bijvoorbeeld uw kind laten slapen. Ook in dit geval kunnen wij u van dienst zijn! Niet alleen helpen we u bij het vinden van de juiste deuren, wij bouwen deze tevens direct voor u in.

Heeft u nou andere vragen of wilt u gewoon eens kijken wat een aanbouw zou kosten? Vraag gerust vrijblijvend een offerte bij ons op!