Waarom kiezen voor hout?

Hout is een natuurlijk product en geen plank of kozijn is hetzelfde. Hierdoor krijgt uw interieur een geheel eigen stijl. Blank hout geeft een ruige uitstraling en gelakt hout heeft weer een warmere uitstraling. Er bestaat een zeer ruime keuze in houtsoorten. Wat uw smaak ook is, slagen kunt u altijd.

Wat verkoopt uw houthandel?

Houthandel Assen verkoopt een ruime variatie aan houtsoorten voor uw huis of andere bouwprojecten. Wij bieden u een groot aanbod van diverse houtsoorten en zorgen er voor dat alleen het allerbeste in ons assortiment wordt opgenomen. Wij inspecteren het hout zorgvuldig en maken een selectie van de mooiste stukken. Hierdoor kunnen wij u een uitstekende kwaliteit garanderen.

Hoe kan er geholpen worden met uw keuze?

Wij begrijpen dat de keuze soms een beetje overweldigend kan zijn. U kunt daarom altijd rekenen op ons deskundige advies. Wij laten u graag een aantal voorbeelden zien en denken zo veel mogelijk met u mee om tot een verbluffend eindresultaat te komen.

Uw specialist in houtsoorten

Houthandel Assen is de absolute specialist als het gaat om hout. Wij hebben een ruime kennis in huis van alle houtproducten en houtsoorten die wij verkopen en delen deze kennis graag met u. Zo weet u na een gesprek met ons altijd precies hoe u uw hout het beste kunt verzorgen.

 

“U kunt altijd rekenen op ons deskundige advies”

Waarom Houthandel Assen u goed kan helpen

Als specialist beschouwen wij het als onze taak om er voor te zorgen dat u goed bent ingelicht over uw keuze en wij u met een voldaan gevoel achterlaten. U kunt daarom altijd terecht bij ons voor vragen omtrent houtsoorten, verzorging van uw hout en al uw overige vragen. Uiteraard zullen wij deze ook na uw aankoop graag voor u beantwoorden.